Groene Ster treft AZ in tweede ronde TOTO KNVB Beker

Afgelopen zaterdagavond vond de loting plaats voor de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker. Groene Ster-doelman en penaltykiller Lennart Quaden was uitgenodigd door FOX Sports om de loting te verzorgen en de 32 clubs aan elkaar te koppelen. Na het bekersucces tegen VVV-Venlo kwam er voor Groene Ster bij de loting een uitduel uit de bus en wel tegen AZ. Een prachtig affiche voor Groene Ster tegen de Alkmaarse eredivisionist. AZ stroomt net als Ajax, PSV en Feyenoord de tweede ronde in gezien het feit dat de Alkmaarders Europees voetbal spelen. Het is nog niet duidelijk in welk stadion het bekerduel AZ – Groene Ster gespeeld gaat worden. Het AFAS-stadion van AZ is niet meer in gebruik sinds augustus, toen tijdens een storm een deel van het dak instortte. De Alkmaarders wijken voor de thuiswedstrijden uit naar de thuishaven van ADO Den Haag.

De wedstrijden in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker zullen gespeeld worden op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 december 2019. De KNVB streeft ernaar aanstaande maandag het speelschema bekend te maken.

Blijf de website in de gaten houden voor alle nieuws en informatie rondom AZ – Groene Ster.

Loting tweede ronde TOTO KNVB Beker:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *