AZ – Groene Ster vastgesteld op woensdag 18 december 2019

Het programma voor de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker is bekend. De zestien wedstrijden, waaronder Telstar – Ajax en SC Cambuur – Feyenoord, worden op 17, 18 en 19 december gespeeld. Groene Ster gaat op woensdag 18 december 2019 op bezoek bij AZ, de huidige nummer twee van de Eredivisie. Aftrap van dit bekertreffen is om 19.45 uur. Het streven van AZ is om voor de winterstop terug te keren in het AFAS Stadion (zonder dak). Zodra er meer informatie bekend is over de bekerwedstrijd AZ – Groene Ster zullen wij dit mededelen op onze website en social media-kanalen.

Zes wedstrijden worden live uitgezonden bij FOX Sports, alle overige wedstrijden beginnen om 19.45 uur. Het bal wordt op dinsdag 17 december om 18.30 uur geopend door FC Twente en Go Ahead Eagles, na SC Cambuur – Feyenoord op donderdag 19 december (aftrap 20.45 uur) is bekend welke zestien ploegen na de winter verder gaan in het bekertoernooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *