Shirtje ruilen met de KNVB

De KNVB staat dit seizoen stil bij de viering van 130 jaar georganiseerd amateurvoetbal. Om dit jubileum te vieren is een uniek jubileumshirt ontwikkeld waarvan elke vereniging in Nederland dit seizoen één exemplaar krijgt. Elke vereniging krijgt dit exclusieve oranje shirt in ruil voor een shirt in de clubkleuren van de vereniging.

Het patroon op het jubileumshirt bestaat uit een samenspel van vormen en vlakverdelingen die ook zijn terug te vinden op de shirts van alle Nederlandse amateurverenigingen. Op deze manier wordt 130 jaar Nederlands amateurvoetbal verenigd in één uniek oranje shirt.

Karel Knaps (Ambassadeur KNVB) kwam afgelopen dinsdag bij Groene Ster op bezoek om het oranje shirt te ruilen voor het Groene Ster-shirt. De shirts van alle deelnemende amateurclubs zullen een mooie plaats krijgen op de KNVB Campus in Zeist.

Lees ook: KNVB viert 130 jaar voetbal: shirtje ruilen?

Onze voorzitter Jos Op ’t Eijnde ruilt ons clubshirt met KNVB-ambassadeur Karel Knaps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *