Groene Ster 3 verslaat koploper Heksenberg 3

Groene Ster 3 boekte afgelopen zondag de derde overwinning op rij en pakte de drie punten bij de ongeslagen koploper Heksenberg 3 (2-3). De mannen van coach Patrick van Tilburg houden hierdoor aansluiting bovenin de ranglijst. Nadat de openingswedstrijd tegen Kakertse Boys 2 met 1-4 werd gewonnen, verloren de mannen van Groene Ster 3 de tweede en derde wedstrijd nipt met tweemaal 0-1 tegen resp. EHC 3 en BSV Limburgia 3, maar overwinningen op Abdissenbosch 2 en SV Brunssum 3 zorgden ervoor dat de weg omhoog weer werd ingezet. De wedstrijd tegen koploper Heksenberg 3 kwam dan ook op het juiste moment. Een spannende pot met goede kansen voor beide teams, al had Groene Ster 3 een licht overwicht. Verdedigend stond het de eerste helft prima, maar werden enkele opgelegde kansen gemist. Dion stond echter op de juiste plaats na een messcherpe counter en zo ging Groene Ster 3 rusten met een 0-1 voorsprong. De tweede helft begon Heksenberg 3 de lange bal te hanteren waar Groene Ster 3 zichtbaar moeite mee had. Een uitstekende keepende Timo en de lat zorgden ervoor dat Heksenberg 3 niet de gelijkmaker kon scoren. Vervolgens betekende een doelpunt van Dominique dan toch de 0-2 voor Groene Ster 3. Heksenberg 3 kreeg de verdiende aansluitingstreffer na wellicht het enige foutje in de verdediging van Groene Ster en Duncan maakte er tien minuten voor tijd 1-3 van. Heksenberg 3 scoorde wel nog tegen maar kon het eerste puntverlies niet voorkomen. Komende zondag staat de thuiswedstrijd (11.00 uur) tegen Amstenrade 3 op het programma. Een nieuwe mogelijkheid voor Groene Ster 3 om de zegereeks door te trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *