Groene Ster 3, 4 en 5 in bovenste regionen

De lagere senioren elftallen van RKSV Groene Ster kennen dit seizoen een voortreffelijke competitiestart. Niet alleen prestatief maar zeker ook als teams, alle elftallen beschikken over een ruime selectie en trainen voluit. De elftallen Groene Ster 3 en Groene Ster 4 trainen zelfs twee keer per week.

Groene Ster 3 versloeg afgelopen zondag koploper Heksenberg 3 met 2-3. Door deze zege staan de mannen van trainer Patrick van Tilburg op een fraaie tweede plaats.

Groene Ster 4, het nieuwe senioren-elftal, verloor afgelopen zondag de eerste wedstrijd bij koploper Vaesrade 3 nipt met 1-0. Uit de eerste drie wedstrijden werd de volle winst behaald. Het vierde elftal staat op de vierde plaats.

Groene Ster 5 staat op de tweede plaats, maar heeft hetzelfde aantal verliespunten als koploper UOW’02 4 dat een wedstrijd meer speelde. Groene Ster 5 won afgelopen zondag met 2-3 bij Sporting Heerlen 6.

Groene Ster 6 wist pas een van de vier gespeelde wedstrijden te winnen, maar hier zal ongetwijfeld snel verandering in komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *