Groene Ster 2 thuis ijzersterk

Groene Ster 2 heeft een prima vervolg gegeven aan de sterke serie thuiswedstrijden. Na de 1-0 winst tegen Venlosche Boys 2 werd ook het vijfde thuisduel in volle winst omgezet nadat afgelopen zondag Gemert 2 met een 6-1 nederlaag naar huis werd gestuurd. Halverwege was het duel al beslist met een 4-0 ruststand.

Vanuit een goed georganiseerde verdediging en middenveld werd in de eerste helft de ene naar de andere aanval opgezet waar de jonge Gemert-defensie geen antwoord op had. De doelpunten waren uiterst fraai, maar de voorbereiding was zeker even mooi. Zo bediende Sadra Golzarian tot twee maal toe de scorende Zaid Akachar op maat. Na de pauze werd de marge nog verder uitgebouwd naar 6-0. Emircan Cepni vond drie keer het net en ook de sterk acterende aanvoerder André Gilissen scoorde op fraaie wijze. De spaarzame kansen die de Brabanders daarvoor kregen werden verdedigend goed opgelost, waarbij de Gemertse eretreffer slechts voor de statistieken bleek.

Nu is het zaak voor Groene Ster 2 om ook in uitwedstrijden overeind te blijven en daar punten te gaan pakken. Te beginnen aanstaande zondag in de uitwedstrijd tegen Volharding 2 in Vierlingsbeek. Groene Ster 2 staat op een fraaie derde plaats in de reserve hoofdklasse achter koploper Erp 2 en nummer twee UDI’19 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *