Groene Ster 2 behoudt 100% score in thuisduels

Groene Ster 2 boekte afgelopen zondag ook in de zesde thuiswedstrijd van het seizoen een overwinning. Sparta’25 2 werd op sportpark Pronsebroek met een 4-2 overwinning aan de zegekar gebonden.

Na de 3-0 nederlaag in Vierlingsbeek bij Volharding 2 had Groene Ster 2 wat recht te zetten op eigen veld tegen Sparta’25 2 uit Beek en Donk, dat voorafgaand aan het duel boven Groene Ster 2 stond. Net als in het duel tegen Gemert 2 van een paar weken geleden stond er nu bij rust wederom een ruime voorsprong op het scorebord. Deze keer zocht Groene Ster 2 met een 4-1 ruststand de kleedkamers op nadat via diverse frivole aanvallen Sadra Golzarian (2), Emircan Cepni en Milan Bos het doel wisten te vinden. Na de pauze scoorde alleen Sparta’25 2 nog tegen.

Groene Ster 2 sluit de eerste seizoenshelft af op een derde plaats in de reserve hoofdklasse met drie punten achterstand op koploper UDI’19 2. Alle thuiswedstrijden werden in winst omgezet, terwijl in uitduels alleen bij Venray 2 een gelijkspel werd behaald. Voordat de winterstop ingaat, wacht komende zondag voor Groene Ster 2 het bekerduel in de derde ronde op bezoek bij Simpelveld 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *