Maurice Verbunt en Groene Ster verlengen samenwerking

Maurice Verbunt is ook volgend seizoen hoofdtrainer van RKSV Groene Ster. De oefenmeester is bezig aan zijn derde seizoen bij de in de Derde Divisie uitkomende Heerlerheidse ploeg. Bestuur en trainer willen beide graag in het komende seizoen 2020-2021 een vervolg geven aan de professionele, succesvolle en prettige samenwerking.

Na een uiterst succesvol seizoen 2018-2019, met het kampioenschap in de hoofdklasse B, het winnen van de districtsbeker Zuid II en een fantastisch avontuur in de TOTO KNVB Beker, debuteert Groene Ster dit seizoen in de Derde Divisie Zondag. Daarnaast zorgde de ploeg voor een enorme stunt door eredivisionist VVV-Venlo te verslaan in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker. Afgelopen woensdag speelde Groene Ster in Alkmaar tegen topclub AZ, dat pas na een uur de winst wist te realiseren tegen een prima overeind blijvend Groene Ster.

Stappen zetten
“Wij staan in de competitie na 15 wedstrijden op een 7e plaats. Dat is niet slecht voor een debutant, maar de krachtsverschillen op dit niveau zijn minimaal. Dat is ook te zien aan de minimale verschillen op de ranglijst. De grote uitdaging en doelstelling is deze positie vast te houden,” aldus Maurice Verbunt. “Wij moeten nu belangrijke volgende stappen gaan zetten. Het streven is handhaving op dit niveau en werken aan stabiliteit. Daar hebben wij uitgebreid over gesproken en de club heeft ook deze ambitie. Daarom wil ik mij graag langer verbinden aan deze mooie vereniging.”

Continuïteit
Groene Ster-voorzitter Jos Op ’t Eijnde: “Wij willen niets anders dan werken aan continuïteit, dat is de basis voor succes. Daar past een langer verblijf van onze hoofdtrainer Maurice Verbunt prima bij. De samenwerking is goed en wij realiseren ons dat onze doelstelling een enorme uitdaging is. Maar wij vertrouwen wederzijds erop hier een vervolg aan te kunnen geven. Daarnaast ligt Maurice goed binnen de club en werkt hij met alle geledingen prima samen.”

Wij feliciteren Maurice Verbunt met zijn contractverlenging en wensen hem veel succes toe bij Groene Ster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *