Aanvaller Aleksandar Stankov per direct naar Groene Ster

Aanvaller Aleksandar Stankov maakt per direct de overstap naar het in de Derde Divisie uitkomende RKSV Groene Ster. De 28-jarige aanvaller komt over van het Duitse SC Union Nettetal (Oberliga Niederrhein), waar hij sinds dit seizoen speelde.

Foto: FuPa.net

 

Aleksandar Stankov is een Macedonisch voetballer met de Nederlandse nationaliteit. De aanvaller speelde betaald voetbal in Nederland bij Roda JC en FC Oss. Daarna speelde Aleksandar vijf seizoenen bij diverse clubs in Denemarken, voordat hij dit seizoen koos voor het vijfde niveau in Duitsland bij SC Union Nettetal. Aleksandar speelde bij meerdere clubs samen met zijn tweelingbroer Antonio. Beide Stankovs speelden ook jeugdinterlands voor Macedoniรซ.

Groene Ster heet Aleksandar van harte welkom bij onze club en wenst hem veel succes toe.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *