Selectienieuws: Dylan Zwartjes en Dave Velraeds blijven Groene Ster trouw

Na de definitieve samenstelling van de technische staf voor het seizoen 2020-2021 is de technische commissie gestart met de samenstelling van de selectie van de hoofdmacht voor het nieuwe seizoen. Ondanks dat de competitie in de Derde Divisie Zondag halverwege is, zullen wij u in de komende weken en maanden in deze nieuwsrubriek de spelers die blijven, de nieuwkomers en vertrekkers publiceren.

De beide vleugelverdedigers Dylan Zwartjes en Dave Velraeds hebben al in een vroeg stadium hun ja-woord gegeven en zullen ook komend seizoen de sterdragers trouw blijven. Rechtsback Dylan Zwartjes (26) begint dan aan zijn zevende seizoen op sportpark Pronsebroek. Linkerverdediger Dave Velraeds (28) gaat dan zijn vijfde achtereenvolgende seizoen tegemoet bij Groene Ster. Beide sterkhouders groeiden de laatste seizoenen uit tot niet meer weg te denken spelers in de basiself van de huidige Heerlerheidse derdedivisionist.

Bestuur en technische staf zijn dan ook zeer verheugd over het feit dat Dylan en Dave hun verblijf bij Groene Ster verlengen.

Een reactie

op “Selectienieuws: Dylan Zwartjes en Dave Velraeds blijven Groene Ster trouw
Een reactie op “Selectienieuws: Dylan Zwartjes en Dave Velraeds blijven Groene Ster trouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *