Voorronde LK Latje Trap bij Groene Ster op zaterdag 13 juni 2020

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies voor de derde maal het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Het kampioenschap bestaat dit jaar uit een viertal voorronden en één finaleronde.

De finaleronde wordt afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

In 2018 sloegen L1 en Moonen Movies de handen ineen om het allereerste Limburgs Kampioenschap Latje Trap te organiseren en in 2019 kreeg dit evenement met ruim 400 deelnemers een succesvol vervolg.

Met het succes van 2018 en 2019 in het achterhoofd hebben beide partijen vertrouwen uitgesproken in een nieuwe editie in 2020, met het doel om nóg meer Limburgers met een fluwelen trap de mogelijkheid te bieden om Limburgs kampioen te worden.

Het toernooi is voor alle leeftijden toegankelijk en gaat van start met vier voorronden verspreid door de provincie. Hierbij dienen de deelnemers het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. De voorrondes vinden plaats op de volgende datums en locaties:
▪ Zaterdag 30 mei 2020: HBSV, Hout Blerick
▪ Zaterdag 6 juni 2020: VCH-Blerick, Blerick
▪ Zaterdag 13 juni 2020: RKSV Groene Ster, Heerlen
▪ Zaterdag 20 juni 2020: VV Born, Born

De vijf beste deelnemers per voorronde veroveren een plek in de finaleronde, maar iedere voorronde kent ook een individuele winnaar.

In 2019 werd Frank Ummenthun gekroond tot Limburgs Kampioen Latje Trap. De vereniging die in 2019 de winnaar leverde kreeg het recht om in 2020 een voorronde te organiseren. Daarom staat HBSV voor het tweede jaar op rij in het rijtje met voorrondelocaties. Diezelfde constructie geldt ook voor de editie van 2020.

Inschrijven voor de voorronden is mogelijk vanaf medio maart 2020.

Voor meer informatie over het LK Latje Trap verwijzen we graag naar L1.nl/latjetrap.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *