Feestelijke opening sportcomplex Pronsebroek op zaterdag 21 maart (AFGELAST)

Op zaterdagmiddag 21 maart 2020, van 14.00 tot 17.00 uur, is iedereen van harte welkom tijdens een sportieve, feestelijke middag op sportcomplex Pronsebroek aan de Hei-Grindelweg 66. Om 15.00 uur wordt dan het nieuwe sportgebouw officieel geopend door wethouder Martin de Beer (Sport). Buurtbewoners, clubleden, leerkrachten, scholieren en ouders zijn van harte welkom om er bij te zijn.

Er is dan ruimschoots gelegenheid om een kijkje te nemen in de nieuwe gymzaal (waar o.m. RKGV Fides nu gesetteld is) en de nieuwe kleedlokalen van RKSV Groene Ster. Ook zijn er demonstraties en workshops van de betrokken verenigingen.

Zaterdagavond 21 maart zal tevens het eerste elftal van Groene Ster de thuiswedstrijd spelen in de Derde Divisie Zondag tegen Blauw Geel’38/JUMBO. Aanvang van dit duel is om 19.30 uur.

In onderstaande flyer het volledige programma van de officiรซle opening van sportcomplex Pronsebroek.

Zorg dat je erbij bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *