Jonge Groene Ster supporter in Medellín (Colombia) krijgt Groene Ster tenue

Groene Ster heeft sinds dit seizoen een nieuwe jonge supporter uit Medellín in Colombia erbij. Ismael Arias is zijn naam. Via bemiddeling van de heer Theo van Oorschot van Zilverzand Exploitatie Beaujean BV is de officiële Groene Ster-bal, die alle sponsoren ontvangen, via zoon Arjan terecht gekomen bij de jeugdige zesjarige supporter. Gustavo, de vader van Ismael is een goede vriend van Arjan. De jongen is dolblij met de Groene Ster-bal in de groen-witte kleuren, dezelfde kleuren als van het tenue van Atletico Nacional, de topclub uit Medellín.

Onlangs overhandigden namens Groene Ster de heren Sjef Quaedvlieg, Jo Boosten en Jos Op ’t Eijnde een Groene Ster-tenue aan de heer Theo van Oorschot die persoonlijk zal gaan zorgen dat het tenue bij de jeugdige supporter komt. Op onderstaande foto’s de jeugdige Ismael met de Groene Ster-bal en de overhandiging van het tenue door Groene Ster aan de heer Theo van Oorschot. De jonge Ismael is enorm trots dat hij de eerste Groene Ster-supporter in Colombia is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *