Twee jeugdspelers Groene Ster naar MVV Maastricht

De talentvolle Kenzo Berisha maakt in het nieuwe seizoen de overstap naar de jeugdopleiding van MVV Maastricht, waar hij gaat uitkomen voor het JO15 elftal. De 14-jarige Kenzo maakt ook deel uit van de vertegenwoordigende elftallen van de KNVB.

De 14-jarige middenvelder is bezig aan zijn vierde seizoen bij Groene Ster en speelde dit seizoen in Groene Ster JO15-1, dat uitkomt in de hoofdklasse en op de tweede plaats staat.

Zijn trainer John Temmink schreef de volgende lovende woorden: “Met trots mogen wij vermelden dat Kenzo Berisha volgend seizoen gaat uitkomen voor MVV Maastricht. Wij als team wensen Kenzo heel veel succes en plezier in Maastricht. Wij hebben elke keer weer mogen genieten van jouw voetbal skills en jouw enorme winnaarsmentaliteit, jouw positieve inzet en persoonlijkheid. Wij als trainers, teamgenoten en ouders gaan jou missen, maar weten ook dat je klaar bent voor deze volgende stap, en weten ook dat je deze kans met beiden handen gaat aangrijpen.”

Naast Kenzo Berisha maakt ook de 10-jarige Yazan Farwate van JO11-2, het team van de trainers Sandor Jeurissen en Sander Dijkstra de overstap naar de JO11-jeugd van MVV.

Het bestuur en jeugdcommissie van RKSV Groene Ster wenst beide talenten veel succes.

Kenzo Berisha

 

Yazan Farwate (staand, vijfde van links)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *