Selectienieuws: Doelman Mark Voss verruilt Chevremont voor Groene Ster

Ondanks dat er niet gevoetbald wordt op sportpark Pronsebroek vanwege de coronacrisis wordt er achter de schermen door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2020-2021. In de komende dagen zullen wij u op alfabetische volgorde voorstellen aan alle nieuwelingen in de selectie van Maurice Verbunt:

– Julien Clout (OJC Rosmalen)
– Swen Cornelissen (BSV Limburgia)
– Yoëll Henssen (Lindenheuvel-Heidebloem)
– Bryan Simons (EVV Echt)
– Shaquille Simmons (EVV Echt)
– Mark Voss (Chevremont)

Mark Voss (29) is een ervaren doelman die in het nieuwe seizoen 2020-2021 te bewonderen is op sportpark Pronsebroek. De laatste vijf seizoenen stond de goalie onder de lat bij Chevremont en was hij aanvoerder van de Kerkraadse eersteklasser. De in Heerlen woonachtige Mark Voss zit vol ambities en wil graag zijn kwaliteiten op een hoger niveau tonen met Groene Ster in de Derde Divisie Zondag. De voetballoopbaan van de doelman ging van start in de jeugd bij LHC in Eygelshoven om vervolgens als JO11 speler over te stappen naar de jeugdopleiding van Fortuna Sittard. In Sittard kwam Mark uit voor alle opvolgende jeugdteams en maakte hij van 2010 tot en met 2014 deel uit van de selectie van het eerste elftal van Fortuna Sittard. Mark maakte bij Fortuna Sittard in seizoen 2010-2011 zijn debuut in de hoofdmacht op 19 november 2010 tegen Telstar.

Groene Ster heet Mark van harte welkom bij onze club en wenst hem veel succes toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *