Selectienieuws: Amin Elalji versterkt aanvalslinie Groene Ster

Ondanks dat er niet gevoetbald wordt op sportpark Pronsebroek vanwege de coronacrisis wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2020-2021. Nadat wij eerder al een zestal nieuwkomers bij Groene Ster hebben geïntroduceerd, is de technische commissie ook verheugd te kunnen melden dat er een akkoord is bereikt met de 26-jarige Amin Elalji.

Amin Elalji is geen onbekende voetballer in het amateurvoetbal. De veel scorende aanvaller, die de laatste zeven seizoenen de smaakmaker was bij hoofdklasser Minor uit Nuth, zal in het nieuwe seizoen in de groen-witte clubkleuren blijven voetballen, maar dan voor derdedivisionist Groene Ster. Voor het tijdperk bij Minor speelde Amin twee seizoenen bij Jong Roda JC. De in Geleen woonachtige aanvaller, die zijn jeugd doorliep bij FC Geleen-Zuid, voelt zich het beste thuis in een vrije rol in de voorhoede of als schaduwspits. In het huidige seizoen scoorde de rasvoetballer, totdat de coronacrisis toesloeg, elf doelpunten in de hoofdklasse B en tekende hij voor acht assists. De ambitieuze Amin Elalji streeft het hoogste na en daar sluit de overstap naar Groene Ster in de Derde Divisie Zondag naadloos op aan. Groene Ster zal Amin tevens gaan ondersteunen met de opstart van zijn recent opgerichte voetbalschool Soccerchampions.

Onze videopartner Moonen Movies maakte een jaar geleden een voetbalportret van Amin, te bekijken via deze link.

Wij heten Amin van harte welkom bij Groene Ster en wensen hem veel succes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *