Selectienieuws: Doelman Raf Mertens keert terug bij Groene Ster

Ondanks dat er niet gevoetbald wordt op sportpark Pronsebroek vanwege de coronacrisis wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2020-2021. Na de eerdere introductie van acht nieuwe spelers, kunnen wij u ook mededelen dat in het nieuwe seizoen de 21-jarige doelman Raf Mertens de overstap zal maken naar derdedivisionist Groene Ster.

De in Heerlen geboren Raf Mertens was vorig seizoen de reservedoelman van eerstedivisionist Roda JC, de club waar hij maar liefst 14 seizoenen speelde. Raf maakte ooit als 7-jarige F-speler de overstap van Groene Ster naar de jeugdopleiding van Roda JC en keert nu komend seizoen weer terug op sportpark Pronsebroek. Nadat in Kerkrade zijn vorig seizoen verkregen profcontract niet werd verlengd, heeft Raf ervoor gekozen om weer te gaan studeren en dit te combineren met spelen bij Groene Ster in de Derde Divisie Zondag. Met de komst van Raf Mertens, die op een steenworp afstand woont van de accommodatie van Groene Ster, heeft de selectie van hoofdtrainer Maurice Verbunt komend seizoen weer de beschikking over een volwaardig keeperstrio.

Raf, welkom terug bij Groene Ster en veel succes in het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *