Start trainingen selecties en overige senioren Groene Ster

De gemeente Heerlen en de veiligheidsregio heeft ons toestemming gegeven om met inachtneming van de coronaregels (bekijk deze goed voor de regels voor sporten met inachtneming van 1,5 meter: Protocol verantwoord sporten) te starten met de trainingen voor zowel de selectie van 1e en 2e elftal alsmede de lagere elftallen, veteranen, laatste loodjes en de dames 35+. Zoals ook aangegeven in de regels: kleedlokalen en kantine blijven dicht, thuis omkleden en douchen. Wij hebben ervoor gekozen om de gehele maand juni door te trainen, omdat het enthousiasme groot is na ruim twee maanden noodgedwongen pauze.

Lagere elftallen, veteranen, laatste loodjes en de dames 35+
Deze week zal i.v.m. Hemelvaart eenmalig vrijdag met de lagere teams getraind worden en vanaf volgende week op de vaste donderdag (aanvangstijd 19.45 uur). De dames trainen op vrijdagavond (19.45 uur). Wel dient ieder team een toezichthouder aan te stellen die een hesje draagt (dit is beschikbaar bij Groene Ster). Dit kan de aanvoerder of leider/trainer zijn. Hij is verantwoordelijk dat ieder zich aan de regels zal houden. Aanstaande vrijdag 22 mei (aanvang 19.45 uur) hebben al toegezegd te trainen de teams 3, 4 en 6.

Eerste en tweede elftal
De nieuwe selecties voor het komende seizoen 2020-2021 starten op vrijdag 29 mei (19.45 uur) met de eerste training. Zij zullen daarna de gehele maand juni op vrijdagavond trainen. Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom de coronacrisis zal na vier weken vakantie vervolgens op vrijdag 24 juli 2020 de voorbereiding voor het 1e en 2e elftal een vervolg krijgen.

Voor, tijdens en na de training is er geen toegang voor publiek. Alleen sporters hebben vooralsnog toegang tot de sportlocatie.

Voor actuele info bekijk: https://nocnsf.nl/sportprotocol
OF:
https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/60073/nieuwe-coronaprotocollen-voor-het-amateurvoetbal

Wij wensen iedereen veel plezier met trainen!

Bestuur RKSV Groene Ster

2 reacties

op “Start trainingen selecties en overige senioren Groene Ster
2 reacties op “Start trainingen selecties en overige senioren Groene Ster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *