Aangescherpte coronamaatregelen van kracht

Sportpark Pronsebroek is de komende drie weken alleen toegankelijk voor mensen die komen trainen, een wedstrijd komen spelen of bij de directe organisatie hiervan behoren.

Maandagavond 28 september zijn er door de overheid nieuwe regels en maatregelen gesteld omtrent de beheersing van het coronavirus. Deze maatregelen gelden vooralsnog tot 20 oktober en gaan in op dinsdag 29 september om 18:00 uur. De maatregelen moeten helpen om het aantal oplopende besmettingen terug te draaien. Het kabinet maakte bekend dat er geen publiek welkom is bij amateur- en profwedstrijden. Tevens moeten sportkantines gedurende drie weken sluiten. De wedstrijden en trainingen gaan wel door.ย 

De kleedkamers, waar de coronaregels, zoals de 1,5 meter van toepassing zijn, blijven open, maar onze kantine op sportpark Pronsebroek is gesloten en er kan ook geen drinken of eten gehaald worden.

Helaas zijn supporters en toeschouwers voorlopig niet toegestaan op sportpark Pronsebroek, niet alleen bij wedstrijden van het eerste elftal, maar bij alle wedstrijden en ook bij (jeugd)trainingen.

De update aangaande de corona-afspraken voor de jeugd zijn hier te vinden.

Houd je aan de coronaregels en blijf gezond!

Lees ook:

knvb.nl: Reactie van het amateurvoetbal op de coronamaatregelen

knvb.nl: Veelgestelde vragen over het coronavirus en voetbal

rijksoverheid.nl: Veelgestelde vragen over het coronavirus en sport

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *