Loting eerste ronde TOTO KNVB Beker

Groene Ster maakt zich op voor het bekertreffen in de landelijke TOTO KNVB Beker op bezoek bij zaterdagderdedivisionist Excelsior’31. Woensdag 7 oktober (aanvang: 20.00 uur) treffen beide ploegen elkaar in Rijssen voor de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker. Inzet is een plek in het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker. Afgelopen zaterdagavond is de loting alvast verricht voor de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker.

Er werden 28 wedstrijden geloot, waarvan twintig deelnemers komende week helemaal bekend worden tijdens de tweede kwalificatieronde. Als een amateurclub aan een betaaldvoetbalclub werd gekoppeld, speelt het amateurteam in de eerste ronde standaard thuis.

De winnaar van Excelsior’31 – Groene Ster speelt in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker een uitduel tegen de winnaar van FC Rijnvogels – UNA. De wedstrijden zullen gespeeld worden op maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 oktober. Na de wedstrijden in de tweede kwalificatieronde zal het exacte speelschema voor de eerste ronde worden vastgesteld. Ajax, AZ, Feyenoord en PSV stromen in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker in, omdat zij zich geplaatst hebben voor de groepsfases van de Champions League en Europa League.

De volledige loting voor de eerste ronde:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *