Groene Ster in Top 200 van Nederlandse amateurclubs 

Ieder jaar stelt het trainersvakblad De Voetbaltrainer de Top 200 van de best presterende Nederlandse amateurclubs samen. Voor het samenstellen van deze ranglijst heeft de redactie van het vakblad De Voetbaltrainer het competitieniveau van het eerste elftal en de jeugdselecties tegen het licht gehouden en worden de 200 beste amateurclubs van Nederland bepaald. In de zevende editie van de Top 200 lijst van hoogstspelende amateurclubs in Nederland bezet Groene Ster de 146e plaats (vorig seizoen 251e plaats). Een flinke stijging die tot stand is gekomen door de promotie van ons eerste elftal naar de Derde Divisie zondag en doordat alle standaard jeugdteams van Groene Ster uitkomen op hoofdklasse-niveau. In de regionale stand (Limburg) bezet Groene Ster de vijfde plaats achter Venray, Wittenhorst, Scharn en Venlosche Boys.

Bekijk de link www.voetbaltrainer.nl/top-200 voor verdere detailinformatie.

Een reactie

op “Groene Ster in Top 200 van Nederlandse amateurclubs 
Een reactie op “Groene Ster in Top 200 van Nederlandse amateurclubs 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *