Aanleg nieuwe kunstgrasvelden van start

Nadat afgelopen week de bestaande drainage -het afvoeren van het water uit de bodem- van beide velden is gecontroleerd en er geen problemen zijn aangetroffen, is donderdag 21 januari gestart met het verwijderen van de huidige kunstgrasmat op het hoofdveld. Op professionele wijze worden de matten opgerold en ingepakt en afgevoerd. Als de weersomstandigheden het toelaten -minimaal 5 graden dag en nacht-  zal komende week de nieuwe kunstgrasmat gelegd worden.

Trainingen
De trainingen van de jeugd zullen gewoon doorgang vinden, wel komt er een aangepast schema. Daarnaast moeten wij ook rekening houden met de avondklok als deze komend weekend ingevoerd gaat worden. De jeugdleden zullen via hun trainers tijdig geïnformeerd worden over wanneer en hoe laat de trainingen zullen plaatsvinden. De trainingen van de senioren zijn afhankelijk van wel of niet invoeren avondklok.

Op onderstaande foto’s van fotograaf Tom de Cock een impressie van de werkzaamheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *