Selectienieuws: Bryan Simons en Shaquille Simmons blijven sterdrager

Ondanks dat er niet gevoetbald wordt op sportpark Pronsebroek vanwege de coronacrisis wordt er achter de schermen door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2021-2022. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In dit vierde bericht twee vaste basiskrachten welke dit seizoen binnen de Derde Divisie zondag de overstap maakten van EVV Echt naar Groene Ster in Heerlerheide.

Bryan Simons
De 26-jarige middenvelder Bryan Simons kwam afgelopen zomer over van klassegenoot EVV Echt en is daardoor bezig aan zijn eerste seizoen bij Groene Ster. De veelzijdige middenvelder begon zijn carrière bij SC Susteren, als tweedejaars C-speler vertrok Bryan naar MVV Maastricht waar hij de rest van de jeugdopleiding doorliep. Na vier seizoenen MVV en vier seizoenen EVV is Groene Ster nu zijn nieuwe thuis. Vanaf de officiële seizoensstart heeft Bryan een vaste plek veroverd in de basiself van de technische staf. Bryan is een echte liefhebber van het spelletje. Met een enorme gedrevenheid en bijpassende ambities bevalt het Bryan uitstekend bij Groene Ster, waardoor een verlengde samenwerking in seizoen 2021-2022 snel beklonken is.

Shaquille Simmons
Shaquille Simmons was aan het einde van vorig seizoen toe aan een nieuwe uitdaging en bewandelde vanuit Echt naar Heerlerheide dit seizoen dezelfde weg als Bryan Simons. De 24-jarige allrounder is inzetbaar op meerdere posities in het veld en wist zich vanaf de eerste oefenwedstrijd geruisloos in de basis te spelen op de positie van linkervleugelverdediger. Dit tot tevredenheid van de technische leiding van Groene Ster die verheugd is met Shaquille een multifunctionele en gretige speler in de selectie te hebben. De in Roermond woonachtige Shaquille doorliep de gehele jeugdopleiding van VVV-Venlo en kiest nu voor een langer verblijf op sportpark Pronsebroek en een nieuwe voetbaljaargang 2021-2022 in de Derde Divisie zondag.

.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *