Voetbalweek Soccer Champions bij Groene Ster in de zomer

Groene Ster feliciteert voetbalschool Soccer Champions onder leiding van Amin El Alji en Sven Swakhoven met het 1-jarig bestaan. De succesvolle voetbalschool is druk bezig met de voorbereidingen voor nieuwe voetbalweken in de zomer. In navolging van de zeer geslaagde voetbalweek in 2020 zal ook komende zomer in samenwerking tussen Soccer Champions en Groene Ster op sportpark Pronsebroek in Heerlerheide een week alles in het teken staan van voetbal voor de jeugdige voetballers.

Wat maakt onderdeel uit van de voetbalweek:
– Tenue in prijs inbegrepen
– Fungames
– Challenges
– Dagelijkse lunch
– Bbq
– Groot onderling toernooi
– Prijzen winnen
– Plezier
– Ontwikkeling

Wil jij ook een week lang getraind worden door gediplomeerde trainers? Zorg er dan voor dat je de social media van Soccer Champions en RKSV Groene Ster in de gaten houdt voor meer informatie en inschrijving.

I: www.soccerchampions.nl

E: [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *