Update aanleg nieuwe kunstgrasvelden Groene Ster (2)

Op vrijdag 19 februari is het hoofdveld van Groene Ster gerold om het weer strak te leggen na de vorst en sneeuw van afgelopen week. Vrijdagochtend werd tevens de nieuwe kunstgrasmat voor het jeugdveld op sportpark Pronsebroek gebracht. Donderdag 18 februari is het rubber en infillzand gebracht voor het hoofdveld.

Aanstaande maandag 22 februari zal definitief gestart worden met installatie (leggen van de matten) op het hoofdveld.

Plan voor volgende week:
Dinsdagochtend 23 februari wordt de kunstgrasmat van het jeugdveld verwijderd en afgevoerd voor woensdag einde dag. Woensdag 24 februari wordt de fundering klaargelegd voor keuring. De keuring van de fundering van het jeugdveld staat ook gepland op woensdag. Donderdag 25 februari wordt vervolgens ook gestart met het leggen van de nieuwe kunstgrasmatten op het jeugdveld.

Dit alles overigens als het weer zo goed blijft zoals voorspeld.

Foto’s Tom de Cock:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *