Selectienieuws: Joey Dekkers eerste nieuwkomer bij Groene Ster

Ondanks dat er niet gevoetbald wordt op sportpark Pronsebroek vanwege de coronacrisis wordt er achter de schermen door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2021-2022. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In dit vijfde bericht kunnen wij u berichten over de eerste nieuwkomer in de selectie van hoofdtrainer Maurice Verbunt.

Joey Dekkers naar Groene Ster
Joey Dekkers maakt in het nieuwe seizoen 2021-2022 de overstap van tweededivisionist De Treffers uit Groesbeek naar het in de derde divisie uitkomende Groene Ster. De 31-jarige Limburger is een ervaren controlerende middenvelder, die ook aan de linkerkant uit de voeten kan. Joey Dekkers was de afgelopen twee seizoenen een onbetwiste basisspeler bij De Treffers in de Tweede Divisie.

Joey begon zijn voetbalcarrière in Tegelen bij Sportclub Irene. Na zich al vroeg in het eerste elftal te hebben gespeeld, vertrok hij in 2011 naar SVC 2000 in Roermond. Daar werd de linksbenige middenvelder na één seizoen opgepikt door EVV in Echt waar hij uitgroeide tot sterkhouder en in totaal vier seizoenen speelde. Zijn voetballoopbaan kreeg in de zomer van 2015 een vervolg bij Achilles’29. Voor de Groesbeekse club, die destijds als eerste amateurclub toetrad tot het betaalde voetbal, speelde Joey Dekkers drie seizoenen, waarvan twee seizoenen en 60 competitieduels in de Eerste Divisie.

De ambitieuze Joey Dekkers kijkt uit naar zijn overstap naar de Heerlerheidse derdedivisionist Groene Ster. “Ik heb veel zin in een nieuwe uitdaging op hoog niveau met Groene Ster. Met deze selectie, met voor mij een aantal oud-bekenden, gaan we strijden voor de bovenste plaatsen.”

Groene Ster heet Joey van harte welkom bij onze club en wenst hem veel succes toe.

Joey Dekkers in actie voor De Treffers in het duel tegen Rijnsburgse Boys. (foto: Orange Pictures)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *