Selectienieuws: Aanvallers Chefrino Eind en Amin Elalji blijven bij Groene Ster

Ondanks dat er niet gevoetbald wordt op sportpark Pronsebroek vanwege de coronacrisis wordt er achter de schermen door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2021-2022. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In dit zesde bericht kunnen wij u mededelen dat ook in de aanvalslinie twee blijvers te noteren zijn in de selectie van ons vlaggenschip.

Chefrino Eind
Chefrino Eind zal ook in het seizoen 2021-2022 de centrumspits zijn van ons eerste elftal. Na eerder in seizoen 2012-2013 al voor Groene Ster gespeeld te hebben, begint de 30-jarige aanvaller komende voetbaljaargang alweer aan zijn vierde achtereenvolgende seizoen in onze hoofdmacht. De moeilijk uit de wedstrijd te houden aanvaller voelt zich prima thuis op sportpark Pronsebroek en heeft met 42 officiële treffers in inmiddels 97 officiële wedstrijden een belangrijk aandeel in de doelpuntenproductie voor de groen-witten. De niet meer weg te denken pion in de aanvalslinie van de sterdragers speelde eerder al op tweede en derde divisie niveau bij EVV, UNA en JVC Cuijk. Chefrino kijkt er naar uit om met Groene Ster komend seizoen een volledige competitie te kunnen spelen in de Derde Divisie Zondag.

Amin Elalji
De 27-jarige Amin Elalji maakte afgelopen seizoen de overstap van hoofdklasser Minor naar Groene Ster. De ambitieuze Amin Elalji streeft het hoogste na en besloot daarom de switch te maken van Nuth naar Heerlerheide om te spelen in de Derde Divisie Zondag. Groene Ster heeft echter in de slechts vijf gespeelde competitieduels en twee bekerwedstrijden nog niet echt kennis gemaakt met de in het verleden veel scorende aanvaller. Een hinderlijke blessure bij de seizoensstart zorgde ervoor dat Amin niet topfit was en net op het moment dat het beter leek te gaan, werd het amateurvoetbal plat gelegd door de tweede coronagolf. De rasvoetballer en eigenaar van voetbalschool Soccer Champions, waarmee Groene Ster een prima samenwerkingsverband heeft, snakt er dan ook naar om in het nieuwe seizoen te excelleren en zijn befaamde scoringsdrift op te pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *