Aftermovie Carnavalszitting Groene Ster 2021

Op zondagmiddag 14 februari organiseerde RKSV Groene Ster een live carnavalszitting vanuit de kantine welke voor leden, sponsoren en supporters gratis vanuit de huiskamer te volgen was door een livestream verzorgd door Moonen Movies. De presentatie was in handen van Maurizio Valentino -hoofdtrainer Maurice Verbunt-, het voetbaltechnische opperhoofd van de vereniging.

Het was een geweldige ervaring voor de gehele organisatie om de online Carnavalszitting te mogen livestreamen. Bijna drie uur lang volop vertier voor honderden carnavalliefhebbers die Groene Ster een warm hart toedragen.

Bestuur en carnavalscommissie van Groene Ster willen dan ook ieder die mee heeft gewerkt aan deze succesvolle middag en deze middag heeft mogelijk gemaakt enorm bedanken. Moonen Movies en de geluidsmannen van Tiroler Ohne Berge, onze hoofdsponsor Geelen Vastgoed & Bouw, alle artiesten de huisband Tiroler Ohne Berge,  Danny Pouwels, Bokkie & Bolle, Ummer D’r Letste en Rempetemp, presentator Maurizio Valentino en alle vrijwilligers van Groene Ster waaronder Ad Beckers die de kantine speciaal voor deze middag fantastisch carnavalistisch versierde.

Bekijk de fraaie aftermovie met alle hoogtepunten van de carnavalszitting van Groene Ster op zondag 14 februari 2021.


Foto’s: Wim Beckers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *