Selectienieuws: Danny Stassar en Bo Breukers ook komend seizoen in groen-wit

Ondanks dat er niet gevoetbald wordt op sportpark Pronsebroek vanwege de coronacrisis wordt er achter de schermen door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2021-2022. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In bericht nummer 10 kunnen wij u mededelen dat twee vaste waardes ook volgend seizoen deel uit maken van de selectie van Groene Ster 1.

Danny Stassar
De aankomende voetbaljaargang 2021-2022 betekent voor de 23-jarige Danny Stassar alweer zijn vijfde seizoen bij Groene Ster. De verdediger doorliep de gehele jeugdopleiding bij Roda JC en maakte in de zomer van 2017 de overstap naar Groene Ster, de club waar de eerste voetbalstappen werden gezet als spelertje door bij de F-jes van Groene Ster kampioen te worden. Danny is inmiddels een belangrijke pion in het basiselftal van de technische staf. Dit seizoen verruilde de allrounder zijn plek op het middenveld voor de rol van centrale verdediger. Samen met nieuwkomer Dennis Petit vormde het verdedigingsduo in de gespeelde competitie en bekerwedstrijden een hecht centrum. Ondanks zijn jeugdige leeftijd is Danny Stassar al een van de routiniers in de hoofdmacht van Groene Ster. Danny, die onlangs voor de tweede keer vader werd, is een echte clubman. Tel daarbij op dat sportpark Pronsebroek om de hoek ligt en het voetballen op hoog amateurniveau zijn aantrekking heeft en de tevredenheid over een langer verblijf op sportpark Pronsebroek is snel verklaard.

Bo Breukers
De 21-jarige aanvallende middenvelder Bo Breukers sloot als laatste nieuwkomer dit seizoen bij de selectie van Groene Ster aan. Bo stopte met profvoetbal bij Fortuna Sittard en ging aan de slag op de commerciรซle afdeling bij de eredivisionist en als jeugdtrainer bij het O18-team van Fortuna Sittard. De uit Munstergeleen afkomstige Bo Breukers kwam veertien jaar geleden in de jeugdopleiding van Fortuna Sittard terecht en speelde in totaal vijf wedstrijden in het eerste elftal. Na een half jaar op huurbasis voor FC Dordrecht uit te zijn gekomen, speelde Bo twaalf duels in de Keuken Kampioen Divisie. RKSV Groene Ster is nu zijn club waar hij zijn voetballoopbaan graag wil voortzetten. De ambitieuze en talentvolle middenvelder is bij Groene Ster in korte tijd uitgegroeid tot een prima basisspeler en een echt clubmens. Het huwelijk tussen de derdedivisionist en Bo Breukers is dan ook meer dan geslaagd, waardoor beide partijen graag een passend vervolg willen geven aan de fijne samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *