Selectienieuws: Joris de Kleijn derde nieuwkomer in selectie Groene Ster

Ondanks dat er niet gevoetbald wordt op sportpark Pronsebroek vanwege de coronacrisis wordt er achter de schermen door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2021-2022. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In dit elfde bericht kunnen wij u voorstellen aan de derde nieuwkomer in de selectie van hoofdtrainer Maurice Verbunt voor seizoen 2021-2022.

Joris de Kleijn verruilt EHC voor Groene Ster
De 22-jarige Joris de Kleijn maakt komend seizoen de overstap van hoofdklasser EHC/Heuts naar derdedivisionist Groene Ster. De student fysiotherapie is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Hoensbroekse hoofdklasser. Daarvoor speelde de in Brunssum woonachtige verdediger een seizoen bij Bekkerveld, na zijn vertrek bij MVV Maastricht. Bij de Maastrichtse eerstedivisionist speelde Joris twee seizoenen in Jong MVV en in het O19-team dat hem gescout had bij FC Hoensbroek. De komst van de lange ambitieuze linkerverdediger in de selectie van Groene Ster is een welkome versterking in de laatste linie na het vertrek van linksback Dave Velraeds. De derde nieuwkomer in de selectie kijkt uit naar zijn overstap: “Ik ben gemotiveerd om de stap te maken naar Groene Ster en om veel te leren van de staf en de medespelers. Ik ga ervoor om een vaste waarde te worden binnen de club. Tevens is het voor mij een mooie nieuwe uitdaging mijn debuut te mogen maken in de Derde Divisie.”

Groene Ster heet Joris van harte welkom bij onze club en wenst hem veel succes toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *