Update aanleg nieuwe kunstgrasvelden Groene Ster (4)

De vorderingen van de twee nieuwe kunstgrasvelden op sportpark Pronsebroek verlopen voorspoedig nu de weersomstandigheden van de afgelopen weken prima hebben meegewerkt. Op 26 februari zijn de kunstgrasmatten op het jeugdveld (veld 2) gelegd en gelijmd. Op zaterdag 27 februari zijn vervolgens de lijnen ingesneden op het jeugdveld, waarna op 1 maart gestart is met het instrooien van het zand op het jeugdveld. Dinsdag 2 maart volgde de keuring van het zand en werd gestart met het instrooien van de korrels op het jeugdveld. Tevens heeft de laatste afwerking van de korrels op het hoofdveld plaatsgevonden.

Donderdag 4 maart zijn op beide velden de doelen geplaatst. Ook wordt er hard gewerkt door de vrijwilligers van Groene Ster om sportpark Pronsebroek er goed uit te laten zien, zoals onderhoud en vernieuwen van reclameborden.

Aanstaande maandag 8 maart is de definitieve eindkeuring van beide velden en kan er na goedkeuring gebruik worden gemaakt van de twee splinternieuwe kunstgrasvelden op sportpark Pronsebroek.

Huisfotograaf Tom de Cock was aanwezig op sportpark Pronsebroek en legde de aanleg van kunstgrasvelden met fraaie beelden vast.


FOTO-ALBUM:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *