Alle jeugdleden in actie tijdens Pronsebroek Cup

Beste jeugdlid, beste jeugdleider, beste ouders / verzorgers,

Groene Ster en haar leden zijn verblijd met de renovatie van twee kunstgrasvelden die nu schreeuwen om bespeeld te worden. Tel daarbij op, de lange tijd die wij al aan het wachten zijn om eindelijk weer wedstrijden te spelen en dan kom je uit op de Pronsebroek Cup.

Een onderlinge competitie die wij vanaf aanstaande zaterdag 13 maart t/m 17 april met al onze jeugdleden gaan spelen. Binnen de verschillende leeftijdscategorieรซn zijn de spelers gemixt over meerdere teams. Doel is vooral iedereen weer lekker wedstrijden te laten voetballen. De nadruk ligt op iedereen. Er wordt dus doorlopend gewisseld.

<Bekijk hier alle informatie omtrent de Pronsebroek Cup>

Ieder jeugdlid is binnen de leeftijdscategorie waar hij / zij het hele jaar speelt ingedeeld in een team met de naam van een Europese topclub. De teamindelingen, wedstrijdschema’s en standen kun je terugvinden op een speciaal hiervoor gemaakte website, die overigens ook zeer goed leesbaar is op een smartphone: https://tournify.nl/live/pronsebroekcup

Als organisatie kijken wij uit naar de wedstrijden die gespeeld gaan worden. Uiteindelijk roepen wij in iedere categorie een winnend team uit, maar eremetaal zal er voor al onze jeugdleden zijn.

Veel plezier tijdens de Pronsebroek Cup!

Met sportieve groet,
De jeugdcommissie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *