Vervolg Pronsebroek Cup op zaterdag 17 en 24 april 2021

De organisatie van de Pronsebroek Cup heeft besloten de speeldag van zaterdag 10 april uit te stellen.

Er is slecht weer, veel regen, voorspeld en afgelopen week waren er in diverse teams veel zieke spelers. Om te voorkomen dat we veel incomplete teams hebben, zeker met het oog op de kruisfinales die gepland zijn, stellen we alles een week uit.

Volgende week zaterdag 17 april is de voorlaatste ronde en zaterdag 24 april is dan de finaledag.

De teamindelingen, wedstrijdschema’s, uitslagen en standen kun je terugvinden op een speciaal hiervoor gemaakte website, die overigens ook zeer goed leesbaar is op een smartphone: https://tournify.nl/live/pronsebroekcup

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *