Pronsebroek Cup speeldag 3: Volop spanning in de poules

Zaterdag 27 maart 2021 werd de derde speeldag gespeeld van de Pronsebroek Cup. Onderstaand een verslag opgetekend door Patrick van Tilburg met de hoogtepunten van de derde wedstrijddag.

De teamindelingen, wedstrijdschema’s, uitslagen en standen kun je terugvinden op een speciaal hiervoor gemaakte website, die overigens ook zeer goed leesbaar is op een smartphone: https://tournify.nl/live/pronsebroekcup

JO7-JO8: Gelijkspel in Italiaanse klassieker
In een zinderende wedstrijd, waar de doelpunten je om de oren vlogen, hielden de manschappen van Juventus en AC Milan 1 punt over aan het 10-10 gelijkspel, vooral AC Milan schiet daar weinig mee op, omdat ze nu 2 punten minder hebben dan Atletico Madrid, dat eenvoudig won van Chelsea met 14-4.

JO9-JO10: Manchester Untited en RB Leipzig maken geen fouten
In de JO9-JO10 Poule A en Poule B hebben Manchester United en RB Leipzig door hun tweede overwinning op rij de koppositie ingenomen. Voor RB Leipzig is het nog maar de vraag of ze deze positie vast gaan houden, aangezien aankomende zaterdag de wedstrijd tegen directe concurrent Juventus op het programma staat.

JO11-JO12-JO13: PSG onderuit, Wolfsburg en Real Madrid eindigen bovenaan
Daar waar PSG na de eerste wedstrijd werd getipt als winnaar van het toernooi, werden vorige wedstrijd al wat scheurtjes zichtbaar, dat uitte zich vandaag in een 5-1 nederlaag tegen Real Madrid. Hoewel trainer Jeurissen aangaf dat dit een tactische beslissing was, is nog maar de vraag of het bestuur van PSG hier hetzelfde over denkt.

JO13-JO15: Liverpool en Lyngby BK ongeslagen naar kruisfinales, Bayern komt weer tekort
Bayern München kon niet voor een verrassing zorgen tegen koploper Liverpool en verloor met 6-10 waardoor Liverpool ongeslagen naar de kruisfinales gaat. Lyngby BK liet ook geen steken vallen tegen Real Madrid (9-3) en gaat eveneens met een goed gevoel naar de kruisfinales waar FC Barcelona de volgende tegenstander is.

JO17/JO19: Juventus zorgt voor sensatie
In een enerverende wedstrijddag, verliest Liverpool verrassend met 6-7 van Juventus. Hierdoor wordt Juventus tweede in de groep achter Bayern München, en zal dus spelen om de podiumplaatsen. Dortmund en Inter Milan eindigen gelijk in Poule B, maar door een beter doelsaldo van Dortmund winnen zij de poule.

Bekijk foto’s Pronsebroek Cup (bron: Tom de Cock)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *