Sportpark Pronsebroek is klaar voor de herstart

De velden en onze kantine op sportpark Pronsebroek zijn klaar voor de herstart van het voetballen zoals het altijd was, trainen op doordeweekse dagen en de wedstrijden in het weekend. De laatste twee maanden is er door de vrijwilligers van de commissie onderhoud enorm veel werk verzet. Na de aanleg van het nieuwe kunstgras op het hoofdveld, moesten noodgedwongen alle reclameborden langs het veld opnieuw gemonteerd worden in verband met het aanbrengen van aluminium kantopsluitingen. Dit om de verspreiding van de op het veld aanwezige infill (de zwarte rubber) te voorkomen. Een zorgplicht opgelegd door het Openbaar Ministerie aan de gemeenten, er mag zo min mogelijk infill verdwijnen in het milieu. Onze vrijwilligers hebben in twee weken alle reclameborden nu perfect laten aansluiten op kantopsluitingen die door de leverancier van de kunstgrasvelden zijn aangebracht. Ook heeft onze vereniging recent drie fraaie ijzeren banken mogen ontvangen, die door onze vrijwilligers perfect zijn opgeknapt. Daarnaast is er wekelijks onderhoud rondom het veld, zoals verwijderen zwerfvuil en onkruid.

Op 9 april is gestart met het aanbrengen van een nieuw plafond in kantine en bestuurskamer, het vernieuwen en uitbreiden van verlichting, vervanging noodverlichting en isolering en nieuwe vloerbedekking in de bestuurskamer. Een enorme klus waar onze commissie onderhoud met veel vakmanschap en enthousiasme aan gewerkt heeft. Het eindresultaat mag er dan ook zijn, opnieuw een enorme verbetering voor onze accommodatie waar wij allen trots op mogen zijn. Een groot woord van dank aan onze vrijwilligers is dan ook meer dan terecht.

Even trots zijn wij op onze sponsoren/partners die de materialen beschikbaar hebben gesteld. Onze dank gaat uit naar onze hoofdsponsor Geelen Vastgoed & Bouw en partners/sponsoren HRB Beveiliging, BPG Sieben Bouw & Afbouwmaterialen en Perfect Brandpreventie. Een fantastische steun voor onze vereniging in deze bijzondere tijd.

Laten wij nu met zijn allen vertrouwen houden dat wij het normale leven weer snel kunnen oppakken en elkaar kunnen ontmoeten langs de lijn of in onze kantine.

Zie op onderstaande foto’s hoe perfect de reclameborden en de kantranden een eenheid vormen, de werkzaamheden in de kantine en bekijk ook de nieuwe banken op ons schitterende sportpark en onze vrijwilligers van de commissie onderhoud van links naar rechts: Sjef Odekerken, Peter Haenen (coördinator), Harry Wijnen, Jos Degens, Hub Vogelzang, Henk van Odenhoven en Paul Haenen. Op de foto ontbreekt Huub Loock.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *