Mededeling van de gemeente Heerlen: doelen van de velden en grasveld in renovatie

De gemeente Heerlen, die de nieuwe kunstgrasvelden wekelijks intensief gaat onderhouden, heeft ons dringend verzocht om het onderstaande nogmaals onder ieders aandacht te brengen.

“Het is maar een kleine moeite, maar helaas moeten we meerdere malen per week constateren dat wij de velden niet kunnen onderhouden”, laat de gemeente ons weten. Wij vragen nogmaals aan alle teams van jeugd en senioren die trainen: haal na afloop van een training de verplaatsbare doelen van het veld af. Dit dient te gebeuren op alle dagen van de week. Tijdens trainingsdagen worden de doelen geplaatst aan de zijkant buiten de lijnen en op zaterdagen na de wedstrijden van de jongste jeugd achter de publieksafrastering.

Grasveld
De gemeente is dinsdag 4 mei begonnen met extra groot onderhoud aan ons natuurgrasveld. Naast de gebruikelijke onderhoudswerkzaamheden is er extra aandacht voor de drainage en de afwatering op de bovenste speelhelft. Zodat wij ook bij vochtige weersomstandigheden langer gebruik kunnen maken van het grasveld. Het is dan ook verboden om nog gebruik te maken van het grasveld. Alle trainingen dienen plaats te vinden op de kunstgrasvelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *