Naschoolse sportactiviteiten voor basisschoolleerlingen op sportpark Pronsebroek

Op alle basisscholen in de Gemeente Heerlen wordt naschools sport- en beweegaanbod georganiseerd. Hierdoor maken kinderen kennis met allerlei sporten en verenigingen uit de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan gymnastiek, badminton, voetbal, maar ook boogschieten of verdedigingssporten.

De leerlingen maken kennis met de sport en de vereniging tijdens de gymles. Vervolgens kunnen ouders hun kinderen via de website van Heel Heerlen Beweegt inschrijven voor een GRATIS naschools traject. Dit traject bestaat, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, uit zes naschoolse lessen.

Vanaf maandag 7 juni 2021 (van 15.15 uur t/m 16.15 uur) start een naschoolse lessenreeks voetbal welke door voetbalschool Soccer Champions wordt gegeven op ons eigen sportpark Pronsebroek. Op 14, 21, 28 juni, 5 en 12 juli zal het vervolg plaatsvinden. De voetbal lessen zijn bedoeld voor kinderen van groep 7 en 8 van alle Heerlense bassisscholen.

Wilt u ook uw zoon/dochter aanmelden voor de naschoolse activiteit bij Groene Ster? Er zijn nog plaatsen beschikbaar! -> https://form.jotform.com/211503780793356

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *