Selectienieuws: Groene Ster voegt aanvaller Shola Olugbega toe aan selectie

Nadat afgelopen vrijdag 9 juli de eerste officiële training van het nieuwe seizoen van start is gegaan, kunnen wij ook nog nieuws van de selectie naar buiten brengen. Na de eerder aangekondigde nieuwelingen Joey Dekkers (De Treffers), Safouane Ahidar (Roda JC) en Joris de Kleijn (EHC/Heuts) heeft Groene Ster de selectie nog uitgebreid met de komst van de 19-jarige nieuwkomer Shola Olugbega. Een boomlange aanvaller afkomstig van het Maastrichtse MVV, waar hij uitkwam voor het O21 beloftenelftal. De voetbalcarrière van Shola ging van start bij FC Hoensbroek, vervolgens richting de jeugdopleiding van Fortuna Sittard en de laatste twee seizoenen bij MVV O21. Shola woont op een steenworp afstand van sportpark Pronsebroek in de Heerlense wijk Zeswegen en studeert Werktuigbouwkunde aan de universiteit in Maastricht. De sympathieke jeugdige aanvaller over zijn komst naar Groene Ster. “Ik ben blij met deze kans en dat ik bij Groene Ster mag aansluiten op dit hoge niveau en ik zal er alles aan doen om de technische staf niet teleur te stellen, door hard te werken op elke training.”

Groene Ster heet Shola van harte welkom bij onze club en wenst hem veel succes toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *