Dameselftal en lagere senioren zoeken versterking

In het nieuwe seizoen 2021-2022 zal Groene Ster van start gaan met een dameselftal dat de wedstrijden op zondag gaat spelen. Deze dames en hun staf zijn nog dringend op zoek naar versterking. Groene Ster hoopt hiermee de deur te openen om ook nieuwe leden en oud-leden van Groene Ster weer actief welkom te heten op sportpark Pronsebroek in ons dameselftal.

Een grote groep jeugdspelers, die de stap moeten maken naar de senioren, hebben zich samengepakt en willen graag als vriendenteam (Groene Ster 7) bij de senioren een vervolg aan hun voetbalcarrière geven. De spelersgroep heeft momenteel elf spelers en is naarstig op zoek naar een aantal nieuwe teamgenoten om met een stevige selectie van start te kunnen gaan. Een staf van drie trainers/leiders is inmiddels samengesteld. Groene Ster doet via deze weg een oproep aan de de oud-jeugdleden en andere geïnteresseerde oud jeugdvoetballers om dit team compleet te maken.

Ook Groene Ster 5 (senioren 30+) zoeken nog versterking voor het team. Een gezellig team dat haar wedstrijden op zondagmorgen afwerkt en op donderdagavond traint.

Overstappen van een andere vereniging naar Groene Ster kan ook nu nog omdat deze elftallen uitkomen in de B categorie.

Heb jij interesse om bij Groene Ster te komen voetballen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en wij nemen contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *