Voorbereiding Groene Ster 1 van start 

De kop is eraf! De eerste training in de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2021-2022 zit erop. Vrijdagavond 9 juli ging de nieuwe selectie van de hoofdmacht van RKSV Groene Ster van start met voorbereiding op het komende seizoen, waarin de sterdragers voor het derde jaar gaan uitkomen in de Derde Divisie Zondag. Na het kampioenschap in de hoofdklasse B in seizoen 2018-2019 en twee door corona afgebroken seizoenen in de Derde Divisie Zondag hopen wij met zijn allen dat komende voetbaljaargang een volledige competitie kan worden gevoetbald.

Na een (muzikale) introductie van de aanwezige nieuwkomers Shola Olugbega (MVV O21), Joey Dekkers (De Treffers) en Safouane Ahidar (Roda JC) en toespraken van hoofdtrainer Maurice Verbunt en voorzitter Jos Op ’t Eijnde kon de eerste officiële training van start gaan. De technische staf, hoofdtrainer Maurice Verbunt en zijn assistenten Jorrit Ritzen en Diego Jongen, zorgden voor een prima aftrap van de voorbereiding met een uiterst gevarieerde training. Het programma voor de komende week ziet er als volgt uit: 

Zondag 11 juli: Training aanvang 11.00 uur
Dinsdag 13 juli: Eerste oefenwedstrijd: Groene Ster  1 – Roda JC O21 (aanvang 19.30 uur). Deze wedstrijd is gratis toegankelijk.
Donderdag 15 juli: Training (19.30 uur)
Vrijdag 16 juli: Training (19.30 uur)
Zondag 18 juli: Training (11.00 uur)

Bekijk hier het volledige programma van de oefencampagne

Bekijk foto’s eerste training selectie seizoen 2021-2022 (bron: Tom de Cock)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *