Groene Ster op zoek naar eerherstel tegen Gemert

Net als vorig seizoen speelt Groene Ster op de derde speeldag van de Derde Divisie Zondag een thuisduel tegen VV Gemert. Komende zondag komen de zwart-witten naar sportpark Pronsebroek, als vanouds weer een interessante clash tussen twee ploegen die elkaar doorgaans geen duimbreed toegeven. Na de mindere tweede helft bij UNA en de domper van de eerste seizoensnederlaag zal Groene Ster op zoek willen gaan naar eerherstel. 

Na de afgebroken competitie van seizoen 2020-2021 nu bijna een jaar later een hernieuwde ontmoeting tussen Groene Ster en Gemert, twee ploegen die al jarenlang op hoog amateurniveau de degens met elkaar kruisen. Buiten enkele nieuwkomers in beide selecties en een nieuwe kunstgrasmat op sportpark Pronsebroek zullen er ten opzichte van de vorige editie niet al te veel veranderingen zijn. Gemert heeft al vier punten in de tas na een remise in de ouverture bij Hoogland en de winstpartij op eigen veld tegen Dongen van afgelopen zondag. Ten opzichte van vorig seizoen heeft de selectie van trainer Reinald Boeren met name in de frontlinie een kwaliteitsimpuls gekregen met de terugkeer van oude bekenden Falkenstein en Kemper vanuit de Belgische competitie.

Groene Ster kon de openingszege in de Derde Divisie Zondag geen vervolg geven bij UNA. Ondanks een volledige gelijkopgaande eerste helft werden een aantal fases van onachtzaamheid in de tweede helft de ploeg fataal, waardoor de groen-witten met lege handen huiswaarts keerden. Tegen Gemert liggen er zondag weer nieuwe kansen en zal er weer aangehaakt moeten worden bij de goede voorbereiding welke tegen DEM werd doorgetrokken. Chefrino Eind, bezig aan zijn vierde achtereenvolgende seizoen in Heerlerheide, speelt zondag tegen Gemert zijn 100e officiële duel voor Groene Ster. De Groene Ster-spits scoorde op zondag 20 september 2020 het eerste doelpunt in de laatste editie Groene Ster – Gemert. De equipe van Maurice Verbunt trok destijds aan het langste eind via een duidelijke 3-0 zege waarbij ook Swen Cornelissen en Shaquille Simmons het netje wisten te vinden. Blijft Groene Ster zondag ook aan de goede kant van de score? Wij nodigen u in ieder geval van harte uit om op een zomerse eerste zondag van september aanwezig te zijn op sportpark Pronsebroek.

Scheidsrechter Barry Huizinga uit Leeuwarden zal zondag om 14.30 uur in Heerlerheide voor de eerste balomwenteling fluiten. Wij hopen u komende zondag als 12e man op sportpark Pronsebroek te mogen begroeten voor de tweede thuiswedstrijd van Groene Ster in de Derde Divisie Zondag.


Zondag 5 september 2021

Groene Ster – Gemert

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Barry Huizinga (Leeuwarden)

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 3 Hercules OSS’20 14.00 uur
05-09-2021 Hoogland Westlandia 14.00 uur
Periode 1 ADO’20 UNA 14.00 uur
  Dongen DEM 14.00 uur
  Hollandia EVV 14.00 uur
  Quick OFC 14.00 uur
  Blauw Geel’38/JUMBO Unitas 14.00 uur
  HSC’21 JOS Watergraafsmeer 14.30 uur
  Groene Ster Gemert 14.30 uur

 

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 5 september 2021 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Gemert 1 Mamadu Bah pupil van de week. Mamadu maakt de overstap van Groene Ster JO10-1 naar de jeugdopleiding van BVO Fortuna Sittard.

Groene Ster wenst Mamadu veel succes en hoopt hem nog vaak te mogen begroeten bij Groene Ster. 

 

 

 

SPONSOR VAN DE WEEK 1 EN SPONSOR WEDSTRIJDBAL

 

SPONSOR VAN DE WEEK 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *