Wederom subtopduel voor Groene Ster bij OSS’20

Speeldag 6 in de Derde Divisie Zondag staat voor de deur als Groene Ster komende zondag de uitbeurt speelt bij OSS’20 in Oss. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt op het natuurgras van sportpark De Rusheuvel. Afgelopen zondag was Groene Ster dicht bij een kleine zege op Westlandia, echter de brilstand bleef toch op het scorebord omdat op de juiste momenten niet werd toegeslagen. Uiteindelijk toonde Maurice Verbunt zicht tevreden met een punt. Een winstpartij had echter weer een sprongetje richting bovenste plaatsen kunnen betekenen. Bij OSS’20 wacht er wederom een duel in de subtop met diezelfde mogelijkheid. OSS’20 staat op een vierde plek met slechts een punt meer dan Groene Ster (zevende plek). De Ossenaren zagen twee seizoenen geleden een riante koppositie in rook opgaan door het besluit van de KNVB de klasse-indelingen intact te laten en geen promovendi toe te wijzen na het onderbreken van de competitie door het coronavirus. De ploeg van Bertran Kreekels blijft met een kwalitatief sterke selectie een titelfavoriet, alhoewel in de voorbije vijf wedstrijden twee nederlagen werden geslikt. Afgelopen zondag verloor OSS’20 bij Unitas (4-2) waardoor de gastheren van komende zondag zich nieuwe schade tegen Groene Ster niet kunnen permitteren.

Na de midweekse bekeruitschakeling kan Groene Ster zich volledig richten op de competitie. De groen-witten zijn in de competitiemaand september nog ongeslagen en komende zondag liggen er weer nieuwe kansen om dit in stand te houden. De laatste keer dat Groene Ster op natuurgras speelde was eveneens bij OSS’20. Op zondag 8 maart 2020 betekende het uitduel op sportpark De Rusheuvel de laatste wedstrijd van het seizoen nadat in de daaropvolgende week de competitie werd stilgelegd. Groene Ster verloor destijds met 3-1 van de toenmalige lijstaanvoerder alhoewel er toch kansen lagen om een ander resultaat te bewerkstelligen. Met de juiste teaminstelling en strijdlust zal de equipe van Maurice Verbunt er vol voor gaan om in deze editie OSS’20 –  Groene Ster een goed resultaat af te dwingen. 

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark De Rusheuvel
Rusheuvelstraat 59
5346 JH Oss

Zondag 25 september 2021

OSS’20 – Groene Ster

Locatie: Sportpark De Rusheuvel

Scheidsrechter: Jan-Willem Bouw

aanvang: 14.30 uur (vertrek bus: 11.00 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 4 ADO’20 Hercules 14.00 uur
26-09-2021 Gemert Blauw Geel’38 14.00 uur
Periode 1 JOS Watergraafsmeer DEM 14.00 uur
  Westlandia Unitas 14.00 uur
  OSS’20 Groene Ster 14.30 uur
  HSC’21 Hollandia 14.30 uur
  UNA Quick 14.30 uur
  EVV Dongen 14.30 uur
  OFC Hoogland 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *