Schoolvoetbal bij Groene Ster

Op woensdag 13 oktober speelden op vier locaties de Heerlense basisscholen de voorrondes voor het Schoolvoetbalkampioenschap van Heerlen. De gemeente Heerlen organiseert dit toernooi in samenwerking met een viertal voetbalverenigingen. Groene Ster was een van de verenigingen die deze voorrondes organiseerden, daarnaast werd er ook gespeeld bij EHC in Hoensbroek, Bekkerveld en Eikenderveld.

De nummers een en twee op elke locatie hebben zich geplaatst voor de finalewedstrijden, op sportpark Pronsebroek werd De Schakel (Heerlerheide) winnaar en Gerardus Majella (Heksenberg) tweede. In beide teams spelen veel
jeugdleden van RKSV Groene Ster.

De finalewedstrijden voor het kampioenschap van Heerlen zullen plaatsvinden op woensdag 3 november op het sportpark van Groene Ster. In actie komen dan 8 jongens/meisjes teams gemengd en 4 meisjesteams. Aanvang: 13.30 uur.

Op de foto het team van de nummer twee Gerardus Majella.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *