Groene Ster voor eigen publiek tegen JOS Watergraafsmeer

De competitie in de Derde Divisie Zondag begint komende zondag aan speeldag 9, waarna de daaropvolgende week een beperkt inhaalprogramma wordt gespeeld en Groene Ster een vrije zondag heeft. Voordat het zover is, wacht zondagmiddag op het eigen sportpark Pronsebroek het Amsterdamse JOS Watergraafsmeer. Na de onverwachte uitglijder in Hoorn bij Hollandia zal Groene Ster herstel willen tonen voor eigen publiek. Groene Ster tegen JOS Watergraafsmeer is een treffen tussen twee ploegen die het linkerrijtje sluiten op respectievelijk een achtste en negende plek. De aftrap is om 14.30 uur.

Groene Ster trof JOS Watergraafsmeer al eerder en wel in de seizoensouverture van het korte afgebroken voorbije seizoen. Na een lange brilstand trokken de groen-witten in de slotminuut aan het langste eind door een rake treffer van invaller Yoëll Henssen (1-0). De Amsterdammers promoveerden twee seizoenen geleden als beste nummer twee van de zondag hoofdklassen. De ploeg van hoofdtrainer Cor ten Bosch behaalde afgelopen zondag een doelpuntrijk gelijkspel tegen hoogvlieger OSS’20 (3-3), een week daarvoor werd een 3-1 nederlaag geleden bij laagvlieger Hoogland. Groene Ster boekte ook twee wisselende resultaten door de thuiszege op koploper OFC (3-1) van twee weken geleden en de 3-0 verliespartij in Hoorn bij het fysieke Hollandia een week later. Elke zondag is weer een wedstrijd op zich in een competitie waar de verschillen, zeker na de uitslagen van verleden week, minimaal zijn. Zo staan tussen plek 6 (ADO’20) en plek 15 (Hollandia) tien ploegen van elkaar binnen een afstand van slechts drie punten. Het zal voor Groene Ster dan ook zaak zijn om zich voor eigen publiek vast te klampen aan de ongeslagen status op sportpark Pronsebroek en tegen JOS Watergraafsmeer vol voor de winst te gaan om daarna met een goed gevoel te gaan toeleven naar de Limburgse derby tegen EVV op zaterdag 30 oktober.

Langs deze weg nodigen wij iedereen uit om aanstaande zondag naar sportpark Pronsebroek te komen om Groene Ster als 12e man langs de lijn te ondersteunen. Zorg dat je erbij bent!


Zondag 17 oktober 2021

Groene Ster – JOS Watergraafsmeer

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Stijn van Zuilichem uit Bladel

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 9 Hercules EVV 14.00 uur
17-10-2021 Hoogland Dongen 14.00 uur
Periode 1 Quick ADO’20 14.00 uur
  Blauw Geel’38/JUMBO OFC 14.00 uur
  Groene Ster JOS Watergraafsmeer 14.30 uur
  DEM HSC’21 14.00 uur
  OSS’20 Hollandia 14.30 uur
  Westlandia UNA 14.00 uur
  Unitas Gemert 14.00 uur

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 17 oktober 2021 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – JOS Watergraafsmeer 1 Men Hermans pupil van de week. De 10-jarige Men speelt in het jeugdteam JO11-4 en zit in groep 7 van basisschool De Ganzerik. Zijn favoriete club is Roda JC en zijn favoriete speler bij Groene Ster is aanvoerder Dylan Zwartjes. Men voorspelt een 2-1 overwinning voor Groene Ster tegen JOS Watergraafsmeer. Groene Ster wenst Men veel plezier en een leuke middag bij Groene Ster. 

 

SPONSOR WEDSTRIJDBAL

Marcel van Eeghem

SPONSOR VAN DE WEEK

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *