Groene Ster naar Haaksbergen voor treffen met HSC’21

Groene Ster begint komende zondag aan speeldag 12 van de Derde Divisie Zondag als een bezoek wordt gebracht bij HSC’21 in Haaksbergen. In de provincie Overijssel wacht om 14.30 uur een belangrijk duel tegen de 100-jarige gastheer.

Vooralsnog wordt er komende zondag een volledig programma afgewerkt in de Derde Divisie Zondag nadat vorige week twee duels geen doorgang konden vinden, waaronder het duel Groene Ster – Dongen. De groen-witten maken zich nu op voor de resterende wedstrijden in de maand november met belangrijke affiches tegen achtereenvolgens HSC’21 (14e plek), Hoogland (13e plek) en Quick (16e plek). Na de nieuwe coronamaatregelen door de overheid zullen deze duels zonder publiek worden gespeeld.

Het verschil tussen HSC’21 (14e) en Groene Ster (9e) bedraagt in de huidige tussenstand vier punten. Nadat koploper OFC afgelopen zondag de eerste periodekampioen werd en wegliep bij de concurrentie, staan de ploegen daaronder dicht bij elkaar. Zo is het verschil tussen Groene Ster en UNA (2e plek) maar drie verliespunten. Een goede serie neerzetten houdt dan ook in dat er een aardige sprong naar boven kan worden gemaakt. Met de komende duels zal Groene Ster ervan doordrongen zijn dat er weer volop voor de punten gestreden zal moeten worden. Dat moet als eerste gebeuren in Haaksbergen waar HSC’21 (Haaksbergse Voetbal Club) de tegenstander is. De ploeg van trainer Daniël Nijhof, die aan zijn vijfde seizoen als hoofdtrainer van HSC’21 bezig is, behaalde uit de laatste vijf wedstrijden 10 punten en heeft daarmee de aansluiting gevonden na een wat mindere competitiestart. Vorige week werd die goede serie in Gorinchem beëindigd met een minimaal verlies (1-0) tegen nieuwkomer Unitas. Groene Ster kwam vorige week niet in actie en is in een uitbeurt wel weer eens toe aan een goed resultaat. Dat gebeurde voor het laatst op zondag 12 september toen in Heemskerk ADO’20 met 2-3 werd verslagen in een duel waarin een hardwerkend Groene Ster in de slotminuut de winst naar zich toe trok. 

HSC’21 en Groene Ster troffen elkaar twee jaar geleden voor het laatst. Op zondag 24 november 2019 stond de allereerste historische ontmoeting op het programma toen beide ploegen in Heerlerheide niet tot scoren kwamen (0-0). Komende zondag de tweede ontmoeting maar dan in de provincie Overijssel. Arbiter Sven Spaan zal om 14.30 uur voor de aftrap fluiten op het kunstgras van sportpark Groot Scholtenhagen.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Groot Scholtenhagen
Scholtenhagenweg 29
7481 VN Haaksbergen

Zondag 14 november 2021

HSC’21 – Groene Ster

Locatie: Sportpark Groot Scholtenhagen

Scheidsrechter: Sven Spaan uit Grootebroek

aanvang: 14.30 uur (vertrek bus: 09.45 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 12 Hollandia Westlandia 14.00 uur
14-11-2021 Dongen Hercules 14.00 uur
Periode 2 DEM Quick 14.00 uur
  HSC’21 Groene Ster 14.30 uur
  Hoogland Blauw Geel’38/JUMBO 14.00 uur
  OFC UNA 14.30 uur
  JOS Watergraafsmeer ADO’20 14.00 uur
  Gemert OSS’20 14.00 uur
  EVV Unitas 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *