Herstart competitie Groene Ster met thuisduel tegen Dongen

Komende zondag 13 februari hervat Groene Ster de competitie in de Derde Divisie Zondag met een thuisduel tegen Dongen. Na een lange winter/coronapauze gaat de bal dan eindelijk weer voor het echt rollen. Met het treffen Groene Ster – Dongen wacht een interessant affiche tussen de huidige nummers 5 en 7 van de ranglijst. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt op sportpark Pronsebroek in Heerlerheide.

Zondag 21 november 2021 speelde Groene Ster voor het laatst een competitieduel in de Derde Divisie Zondag toen Hoogland met 3-1 werd verslagen. De groen-witten waren net aan een sterke serie bezig met 10 punten uit vier duels toen corona maar weer eens roet in het eten gooide. Na een verlengde winterpauze heeft de KNVB uiteindelijk besloten om de competitie volledig te voltooien. Groene Ster kan derhalve vol aan de bak in de periode vanaf zondag 13 februari 2022 t/m Pinkstermaandag 6 juni 2022 om, na twee afgebroken seizoenen, een volledige competitie uit te voetballen. Met nog 22 te spelen competitiewedstrijden, een aantal waar in de vroegere jaren een volledig seizoen over werd gedaan, met in de maanden maart, april en mei elk zes te spelen duels zal de Groene Ster-supporter zich niet hoeven te vervelen. Zondag de hervatting als Dongen op bezoek komt in Heerlerheide. Groene Ster trof de ‘Kanaries’ jarenlang in de hoofdklasse B en tot nu toe maar eenmaal op divisieniveau. In seizoen 2019-2020 stond er een 1-1 eindstand op het scorebord op sportpark Pronsebroek. Nu wacht komende zondag een hernieuwde ontmoeting en een maand later op zondag 20 maart is alweer de terugwedstrijd in Dongen. Groene Ster krijgt met Dongen een altijd goed voetballende ploeg op bezoek, die na een wat terughoudend begin zich eveneens in de subtop heeft genesteld. Na een drietal nuttige oefenwedstrijden zullen de manschappen van Maurice Verbunt er veel aan gelegen zijn om goed uit de startblokken te komen. Wie heeft de lange winterpauze het beste verteert?

Publiek is weer van harte welkom langs de lijn en daarom nodig wij u ook uit om komende zondag de gang te maken naar sportpark Pronsebroek om Groene Ster aan te moedigen bij de herstart van de competitie.


Zondag 13 februari 2022

Groene Ster – Dongen

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Thijs Dogterom uit Sommelsdijk

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 13 ADO’20 EVV 14.00 uur
13-02-2022 Quick HSC’21 14.00 uur
Periode 2 Westlandia DEM 14.00 uur
  Groene Ster Dongen 14.30 uur (wedstrijddag 11)
  UNA Gemert 14.30 uur
 
 
 
 
 

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 13 februari 2022 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Dongen 1 Jaylinio Smeets pupil van de week. De 8-jarige Jaylinio speelt in het jeugdteam JO9-2 en zit in groep 5 van basisschool De Wegwijzer. Zijn favoriete club is Groene Ster en zijn favoriete speler is Cristiano Ronaldo. Bij Groene Ster is aanvaller Amin Elalji zijn favoriete speler. Jaylinio voorspelt een 3-1 overwinning voor Groene Ster tegen Dongen. Groene Ster wenst Jaylinio veel plezier en een leuke middag bij Groene Ster. 

 

SPONSOR VAN DE WEEK EN SPONSOR WEDSTRIJDBAL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *