Groene Ster naar Veghel voor treffen met Blauw Geel’38

Na het 2-2 gelijkspel tegen Dongen vervolgt Groene Ster komende zondag de competitie in de Derde Divisie Zondag met een uitduel bij Blauw Geel’38/JUMBO in Veghel. Een treffen tussen de huidige nummer 10 (Blauw Geel’38) en nummer 5 (Groene Ster) van de ranglijst, waarbij de groen-witten ten opzichte van de komende opponent drie punten meer in bezit hebben en tevens een duel minder gespeeld . Om 10.45 uur vertrekt de bus vanuit Heerlerheide naar Veghel.

Groene Ster en Blauw Geel’38 zijn al jarenlang geen onbekenden van elkaar waarbij met name in de hoofdklasse B vaak de degens werden gekruist. Blauw Geel’38 werd in seizoen 2016-2017 glansrijk kampioen in de hoofdklasse en maakte de stap naar de Derde Divisie, het podium waar de ploeg van trainer Niels van Casteren nu voor het vijfde seizoen verblijft. Groene Ster wist in dat seizoen op de slotdag van de competitie de handhaving veilig te stellen in de hoofdklasse B en doet na de promotie in 2019 nu voor het derde jaar goed mee in de Derde Divisie Zondag met een plek in de top vijf van de ranglijst. Zondag kan Groene Ster in Veghel daar weer een goed vervolg aan geven, alhoewel een bezoek op het Veghelse kunstgras in het verleden altijd als zeer lastig werd bestempeld. De laatste Limburgse winst in Veghel dateert van november 2011 toen Groene Ster er met een 1-2 zege vandoor ging in een wedstrijd die zich 90 minuten lang voltrok in een dichte mist. Met een optimale wedstrijdinstelling zullen de manschappen van Maurice Verbunt/Jorrit Ritzen/Diego Jongen komende zondag voor een soortgelijk resultaat willen gaan.

Door de afgebroken voorbije seizoenen troffen Blauw Geel’38 en Groene Ster elkaar op divisieniveau slechts eenmaal eerder. Op zondag 1 december 2019 eindigde het onderlinge duel in Veghel na 90 minuten op een 1-1 gelijkspel. Komende zondag een hernieuwde ontmoeting op de ingeplande en volledige wedstrijddag 15.

Geef u op voor de busreis naar Veghel!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 10.45 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Veghel. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Prins Willem Alexander
Prins Willem Alexander Sportpark
 24
5461 XL Veghel

Zondag 20 februari 2022

Blauw Geel’38/JUMBO – Groene Ster

Locatie: Sportpark Prins Willem Alexander

Scheidsrechter: Rob Souwen uit Tilburg

aanvang: 14.00 uur (vertrek bus: 10.45 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 15 Westlandia HSC’21 14.00 uur
20-02-2022 Blauw Geel’38 Groene Ster 14.00 uur
Periode 1 Gemert JOS Watergraafsmeer 14.00 uur
  Unitas Hollandia 14.00 uur
  ADO’20 DEM 14.00 uur
  Hercules Quick 14.00 uur
  OSS’20 Hoogland 14.30 uur
  UNA Dongen 14.30 uur
  OFC EVV 14.30 uur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *