Selectienieuws 2022-2023: Ook middenvelders langer aan Groene Ster verbonden

Met de herstart in het nieuwe jaar zijn er niet alleen activiteiten op de groene mat van sportpark Pronsebroek, achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2022-2023. Als vanouds zullen wij u in de komende periode informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie van RKSV Groene Ster voor het nieuwe seizoen. In dit derde bericht twee sterkhouders op het middenveld die hun verblijf op sportpark Pronsebroek hebben verlengd.

Bryan Simons
De 27-jarige middenvelder Bryan Simons kwam in de zomer van 2020 over van klassegenoot EVV Echt en heeft overeenstemming bereikt bij Groene Ster om komend seizoen voor het derde jaar op rij in het groen-wit te spelen. Bryan is een vaste pion op het middenveld in de basisformatie van hoofdtrainer Maurice Verbunt. De middenvelder beschikt over een enorm loopvermogen, zorgt voor het evenwicht op het middenveld en pikt her en der zijn doelpunten mee. De enorm gedreven en ambitieuze Bryan Simons bevalt het uitstekend bij Groene Ster en wil daar in het seizoen 2022-2023 graag een passend vervolg aan geven.

Joey Dekkers
Joey Dekkers maakte afgelopen seizoen de overstap van tweededivisionist De Treffers uit Groesbeek naar Groene Ster. Al snel was er sprake van een goed huwelijk, aangezien de Noord-Limburger vanaf zijn komt een vaste basisplek heeft op het middenveld en daarbij steeds een belangrijkere rol vervult voor het elftal als schakel tussen verdediging en aanval. Joey, die bij Achilles’29 zestig officiële duels speelde in de Eerste Divisie, is een ervaren middenvelder die weet wat er gevraagd wordt op divisie-niveau. Daarnaast bevalt het Joey goed in Heerlerheide, waardoor een langer verblijf bij de sterdragers op sportpark Pronsebroek snel beklonken was.

Groene Ster-trainer Maurice Verbunt toont zich tevreden met de ontwikkelingen richting het nieuwe seizoen en dat daarbij in een vroeg stadium een groot deel van zijn vaste ploeg in tact blijft. “Met het aanblijven van Bryan en Joey blijft ons middenveld compleet en dat is opnieuw een belangrijke stap. Deze twee middenvelders zijn ervaren en hebben de kwaliteiten die bij Groene Ster horen. Onze selectie voor seizoen 2022-2023 begint er prima uit te zien.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *