Selectienieuws 2022-2023: Bas Breukers eerste nieuwkomer bij Groene Ster

Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2022-2023. Als vanouds informeren wij u in deze periode omtrent de samenstelling van de selectie van RKSV Groene Ster voor het nieuwe seizoen. In dit vijfde bericht kunnen wij u voorstellen aan de eerste nieuwkomer in de selectie van hoofdtrainer Maurice Verbunt.

Bas Breukers naar Groene Ster
Aanvaller Bas Breukers maakt in het nieuwe seizoen 2022-2023 de overstap naar derdedivisionist Groene Ster. Bas is afkomstig van Fortuna Sittard waar hij aanvoerder is van het O21 elftal. De 19-jarige Bas Breukers, geboren 25 juli 2002, is de jongere broer van Bo Breukers die twee seizoenen geleden de overstap maakte van Fortuna Sittard naar Groene Ster. De in Munstergeleen woonachtige Bas Breukers is een gretige aanvaller die afgelopen drie jaar een contract had bij Fortuna Sittard. Daarvoor doorliep Bas de gehele jeugdopleiding bij de eredivisionist. De talentvolle speler wil zijn voetbalcarrière graag een vervolg geven op een zo hoog mogelijk niveau en dit combineren met zijn studie.

Groene Ster-trainer Maurice Verbunt toont zich uiterst tevreden en ziet in Bas Breukers een prima eerste versterking voor Groene Ster. “Wij hebben Bas onlangs opnieuw aan het werk gezien in de Limburgse derby tussen de O21 / beloftenteams van Roda JC en Fortuna Sittard. Daar maakte hij een prima indruk, ik ben dan ook blij dat Bas komend seizoen deel uitmaakt van de selectie van ons eerste elftal. Een jonge, talentvolle speler uit de regio die kiest voor Groene Ster. Dat is waar wij naar streven.”

Groene Ster heet Bas van harte welkom bij onze club en wenst hem veel succes toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *