Uitbeurt voor Groene Ster in Amsterdam

Na de midweekse trip naar Amsterdam voor het topduel bij OFC (2-2) wacht komende zondag voor Groene Ster wederom een uitduel in de hoofdstad van Nederland als JOS Watergraafsmeer de tegenstander is. Op het Amsterdamse sportpark Drieburg zal om 14.00 uur worden afgetrapt tussen de huidige nummer 11 en 3 van de ranglijst.

De nieuwe maand april is alweer aangebroken, waarin wederom zes duels op de agenda staan voor de selectie van Maurice Verbunt. JOS Watergraafsmeer is de eerste tegenstander en is voor Groene Ster weer een nieuwe ontmoeting om de derde plaats in de competitie waar te maken. Met nog 13 duels voor de boeg zal de Derde Divisie Zondag een boeiende competitie blijven tot de laatste speeldag. Met een kloof van zeven punten op de puntgelijke koplopers Gemert en OFC vertoeft Groene Ster op een zeer verdienstelijke derde plaats. Vanuit het eerdere duel in Heerlerheide weet Groene Ster nog dat JOS Watergraafsmeer geen gemakkelijke kluif is. De groen-witten wonnen op 17 oktober 2021 in Heerlerheide door een formidabele uithaal van aanvoerder Dylan Zwartjes met het kleinst mogelijke verschil: 1-0. De Amsterdammers beschikken over een geroutineerde ploeg en de uitslagen zijn de laatste weken onberekenbaar. Zo verloor de ploeg van Cor ten Bosch vorige week bij OSS’20 met maar liefst 6-0, midweeks werd vervolgens bij EVV een 0-4 uitzege geboekt. Veel goals scoren, maar ook tegen krijgen is een conclusie kijkend naar het doelsaldo van de Amsterdammers (39-39). Groene Ster zal vanuit de eigen spelopvatting ook in de hoofdstad weer vol voor de drie punten gaan. Na de sterke serie van tien ongeslagen duels vanaf oktober 2021 en de uitglijder in Dongen hebben de sterdragers de draad weer goed opgepakt met de winst tegen Hollandia en het verdiende punt bij OFC. De positie in de top 3 en de spannende strijd in de tweede periodetitel (met nog drie ploegen gedeeld bovenaan) zullen voldoende drijfveren moeten geven om voor het maximale te strijden en de nieuwe maand goed uit de startblokken te komen.

Geef u op voor de busreis naar Amsterdam!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 09.45 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Amsterdam. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Drieburg
Drie Burgpad 3
1097 HK Amsterdam

Zondag 3 april 2022

JOS Watergraafsmeer – Groene Ster

Locatie: Sportpark Drieburg

Scheidsrechter: D.H. de Vries uit Amstelveen

aanvang: 14.00 uur (vertrek bus: 09.45 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 23 Gemert Unitas 14.00 uur
03-04-2022 Hollandia DEM 14.00 uur
Periode 2 ADO’20 OSS’20 14.00 uur
  JOS Watergraafsmeer Groene Ster 14.00 uur
  UNA Westlandia 14.30 uur
  EVV Hoogland 14.30 uur
  HSC’21 Hercules 14.30 uur
  OFC Blauw Geel’38 14.30 uur
  Dongen Quick afgelast

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *